avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna, vreau sa gasesc o persoana(sora mea) nu am mai ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna, vreau sa gasesc o persoana(sora mea) nu am mai vazut-o ...

Buna, vreau sa gasesc o persoana(sora mea) nu am mai vazut-o de ani de zile(cam de 30) daca imi puteti sa imi ziceti cum as putea sa o gasesc. Niste informatii despre ea e ca:
*s-a nascut in oradea si acolo s-a si casatorit
*data nasteri 8 august 1962 (aproape 60 ani)
*numele Legyes Onikou (acesta este numele de dinainte sa se casatoreasca)
Cam atatea stiu, daca ma puteti ajuta sau daca imi puteti zice cum as putea sa o gasesc.
Cel mai recent răspuns: irina.pricop , utilizator 12:02, 30 Mai 2022
Cum credeti ca am putea sa va ajutam noi?Cautati.pe google,angajați un detectiv,daca cunosteti un domicilou,numele parintilor un detectiv cu ceva relatii "fost "prin sistem poate verifica pe la starea civila ,etcetc.
Puteti sa incepeti prin a face o cerere la Directia Generala de Evidenta a Persoanei
Cererea se solutioneaza facand dovada existentei un litigiu pe rolul instantelor...

irina.pricop a scris:

Puteti sa incepeti prin a face o cerere la Directia Generala de Evidenta a Persoanei

Nu este adevarat. Eu am solicitat fara sa existe nici un proces pe rol, cu dovada legaturii de rudenie si ce acte am mai avut disponibile si utile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Formalitati stramutare proces civil elena_1895 elena_1895 Sunt in litigiu asupra unei mosteniri si doresc sa fac cerere de stramutare a procesului de la judecatoria unde se judeca in momentul de fata. As vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Bună ziua am o fetita de 14 ani și e trecuta pe numele tatălui ... Inna2410 Inna2410 Bună ziua am o fetita de 14 ani și e trecuta pe numele tatălui ei noi nu am fost căsătoriți și de când s.a născut fetita pana în ziua de azi nu a ... (vezi toată discuția)
Livret militar dulus florica dulus florica bunicul meu a murit in al doilea razboi mondial as dorii sa stiu daca livretul militar poate fi gasit in vreo arhiva undeva ma intreseaza pentru poza pentru ca ... (vezi toată discuția)