avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 346 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... buna seara ! se da urmatoarea problema : am un frate ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

buna seara ! se da urmatoarea problema : am un frate minor 16 ...

buna seara !
se da urmatoarea problema :
am un frate minor 16 ani.
mama a decedat acum 2 ani, tata a decedat acum 3 luni in Spania.
el trebuie acum sa se scrie la liceu, am inceput sa pregatesc toate actele necesare pentru tutela in instanta dar nu o sa primesc nicio foaie mai devreme de septembrie.....cum pot proceda pentru a il inscrie pe fratele meu la liceu ?

Alte discuții în legătură

Pensie urmas copil orfan anamaria_stefan anamaria_stefan Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi. Eu si fratele meu am ramas fara mama de curand, in urma cu 2 luni. Fratele si mama ... (vezi toată discuția)
Reprezentarea unui minor Taiatu Taiatu Fratele meu este divortat.In urma divortului ,instanta i-a incredintat minorul (baiat ),in varsta de 16 ani tatalui (adica fratelui meu ).Fratele meu este ... (vezi toată discuția)
Divort/custodie comuna/drept de proprietate/intretinere pana la ce varsta ? lonut lonut Bunaa ziua,va deranjez cu 2 intrebari,prima se refera la dreptul asupra unui imobil de catre un minor (eu ).Asadar,as vrea sa aflu daca este posibil sa fiu ... (vezi toată discuția)