avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua. As vrea sa cumpar 2 ani de vechime de la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua. As vrea sa cumpar 2 ani de vechime de la Casa de Pensii. ...

Buna ziua.
As vrea sa cumpar 2 ani de vechime de la Casa de Pensii.
Acum lucrez la STB-SA si as vrea sa stiu daca acesti 2 ani se pot aduna la anii de vechime pentru calculul sporului de vechime.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: fanady , utilizator 16:02, 31 Mai 2022
Mergeti la casa de pensii .
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Stimate @fanady , NU se “ cumpara “ vechime in munca , pentru perioada anterioara se poate plati stagiu de cotizare la pensie , ceea ce va face sa va creasca ( cu mai-nimic ) valoarea acesteia atunci cand veti ajunge pensionar . Nu va ajuta cu nimic la sporul de vechime .
OK, va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua!am schizofrenie paranoida si vreau sa mi fac pensie ... netsky netsky Buna ziua!Am schizofrenie paranoida si vreau sa mi fac pensie de invaliditate cu 4 ore de munca pe zi.Am 39 de ani si 11 ani de vechime in munca.As vrea sa ... (vezi toată discuția)
Am pe cineva care a fost pensionar grad 2 de invaliditate timp ... cristy1110 cristy1110 Am pe cineva care a fost pensionar grad 2 de invaliditate timp de 35 de ani , pina in 2017 , cand a implinit 65 de ani. Pina in momentul pensionarii avea 11 ... (vezi toată discuția)
Bună seara. vă rog să mă lămuriți, un proces câștigat ... Fercu Ana Fercu Ana Bună seara. Vă rog să mă lămuriți, un proces câștigat în instanță cu o sentință civilă definitivă ,legal poate fii anulată de o lege nouă, ... (vezi toată discuția)