avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salutare! Am o intrebare privind concediul de odihna. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salutare! Am o intrebare privind concediul de odihna. Nu am apucat ...

Salutare! Am o intrebare privind concediul de odihna. Nu am apucat sa efectuez nicio zi de concediu pana in momentul de fata la actualul angajator. Cu toate acestea, in perioada urmatoare (max. 2 luni) intentionez sa-mi schimb angajatorul.
Intrebarea mea este: voi putea sa fiu despagubit pentru toate zilele de concediu neefectuate pana in momentul demisiei sau sunt pasibil de sanctiune fiindca nu am apucat sa efectuez o parte din concediu?
Ultima modificare: Luni, 30 Mai 2022
ranoso, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 31 Mai 2022
Pentru mai multe informații cu privire la acest aspect, accesați linkul următor: www.avocatnet.ro/articol_596...
Nu sunteti pasibil de sanctiune fiindca nu ati apucat sa efectuati o parte din concediu.
Din pacate nu pot accesa link-ul fiindca e articol premium, dar va multumesc pentru intentie.
Multumesc pentru raspuns! O zi buna
Bună ziua . Îmi puteți comunica cine deține arhiva " Antrepriza de Construcții Montaj și Reparații în Industria Chimica " Fagaras . (ACMRIC Fagaras ) ?

Alte discuții în legătură

As dori sa aflu lichidatorul sau deținătorul de arhiva ... Bianca.m. Bianca.m. Bună ziua!ma puteți ajuta,va rog cu o informație?as dori sa aflu lichidatorul sau deținătorul de arhiva al fostei societati TAGCMERIC FAGARAS antepriza de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . detinator arhiva Munteanua Violeta Munteanua Violeta Sotul meu a lucrat din 1984 1990 ca sudor la TAGCMRTC Antrepriza de Constructii Montaje si Reparatii In Industria Chimică Făgăraș nu stim unde este.pt o ... (vezi toată discuția)
Concedii de odihna neefectuate ContSters257414 ContSters257414 Un salariat, angajat in perioada 01.03.2007- 01.07.2013, program 2 ore/zi, 800 lei/luna brut, 601 lei/luna net, concedii de odihna neefectuate, poate cere ... (vezi toată discuția)