avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi

Miercuri, 21 mai, are loc evenimentul: Angajarea străinilor în România - Recomandări practice și lecții utile pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... As dori sa aflu lichidatorul sau deținătorul de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

As dori sa aflu lichidatorul sau deținătorul de arhiva ...

Bună ziua!ma puteți ajuta,va rog cu o informație?as dori sa aflu lichidatorul sau deținătorul de arhiva al fostei societati TAGCMERIC FAGARAS antepriza de constructii-montaj si reparatii in industria chimica!mulțumesc tare mult!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 31 Martie 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salutare! am o intrebare privind concediul de odihna. nu am apucat ... ranoso ranoso Salutare! Am o intrebare privind concediul de odihna. Nu am apucat sa efectuez nicio zi de concediu pana in momentul de fata la actualul angajator. Cu toate ... (vezi toată discuția)
Arhiva trust constructii montaj bucuresti moraru852 moraru852 Buna ziua ! Unde pot gasii arhiva firmei Trust constructii montaj bucuresti?Socrul meu a lucrat acolo intre anii 1979_1983 si are nevoie de o adeverinta sa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua . detinator arhiva Munteanua Violeta Munteanua Violeta Sotul meu a lucrat din 1984 1990 ca sudor la TAGCMRTC Antrepriza de Constructii Montaje si Reparatii In Industria Chimică Făgăraș nu stim unde este.pt o ... (vezi toată discuția)