avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Politia nu raspunde
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Politia nu raspunde

Am depus o plangere (furt) la sectia de politie de care apartin. N-am primit raspuns deci m-am deplasat personal de mai multe ori la sectie si tot n-am primit un raspuns, politistii invocand ca agentul respectiv nu este la sectie. Doresc sa ma adresez in continuare structurilor superioare ierarhice de politie. Care sunt acestea?
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2022
fiordul, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:41, 31 Mai 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cel mai bine solicitati in scris stadiul plangerii, veti primi un raspuns scris in 30 de zile (cel mai probabil vi se va spune ca dosarul este in lucru si cand se va solutiona, veti primi raspunsul).
De regula dureaza foarte mult solutionarea plangerilor de catre politie.
Ierarhic superior ar fi Inspectarotul de Politie al Mun. Bucuresti, dar ei nu va pot spune nimic pana ce Sectia de Politie nu solutioneaza dosarul (cel mult va vor spune ca dosarul este in lucru la ei si sa asteptati solutia).
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, sfatul de mai sus este de urmat.
Adresați la parchet cererea și mai cautati polițistul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie politist qeruta qeruta Buna ziua As dori sa stiu si eu unde pot depune o reclamatie unui politist care refuza sa imi dea detalii despre doua dosare.Am depus la politie o ... (vezi toată discuția)
Calea de atac? _Alin_ _Alin_ Ieri am primit Ordonanța de la parchet, mi s-a respins plângerea ca inadmisibila, in temeiul art. 339 C.P.P. Ordonanța a fost emisă chiar de către ... (vezi toată discuția)
Orodonanta de clasare Sever Simion Sever Simion Am primit o ordonanta de clasare a plangerii penale intocmita de mine ca parte vatamata. In cuprinsul ei sunt multe minciuni si sursa lor este sectia de ... (vezi toată discuția)