avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie cu preaviz, plata orelor suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie cu preaviz, plata orelor suplimentare

Buna ziua! Am o intrebare, daca am fost in preaviz luna mai si mi-am dat demisia cu preaviz si mi-au ramas neplatite 55 ore suplimentare, la plata ultimului salariu orele suplimentare for fi platite dublu? orele suplimentare fiind acumulate pe luna aprilie si mai..(specific ca in contract scrie ca orele suplimentare vor fi platite cu 175%) si din cate mi-a dat de inteles angajatorul ar fi platite normal..
Ultima modificare: Marți, 31 Mai 2022
Exorcitus68, utilizator
Cel mai recent răspuns: Exorcitus68 , utilizator 10:08, 1 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vor fi platite asa cum este mentionat în c.i.m..

Cornel Vasile a scris:

Vor fi platite asa cum este mentionat în c.i.m..

Vă multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetarea contractului individual de munca tribeca tribeca Buna ziua, Vreau sa solicit incetarea contractului individual de munca fara perioada de preaviz. Ce articole din legislatia muncii imi dau posibilitatea sa ... (vezi toată discuția)
Neplata in totalitate a salariului la incetarea cim Exorcitus68 Exorcitus68 Buna ziua! Problema in sine este neplata totala a salariului..Am fost angajat si am depus cererea de demisie cu preaviz in data de 2 mai, avand preavizul pana ... (vezi toată discuția)
Pot pleca fara preaviz? irinuca123 irinuca123 In ce conditii imi pot da demisia fara preaviz? Am CIM pe postul de contabil insa m-au pus sa incasez si bani de la clienti. Am fost pacalita de un client cu ... (vezi toată discuția)