Buna ziua . La procesul de partaj al locintei fosta sotie a castigat jumatate . Sunt dispus sa-i acord aceasta jumatate in bani , confor valori i stabilite de expertul imobiliar plus sau nminus cheltuieli de judecata . INTREBARE - L a cat timp de la primirea in bani a jumatatii locuintei confor CPV , pot schimba incuietoarea usii de acces in apartament , astfel interzicandui fostei sotii accesul in apartament . Multumesc anticipat
Nu este specificat in mod expres ca-mi este atribuit apartamentul . Ci ca trebuie sa-i achit fostei suma de 90000 lei minus cheltuieli de judecata . Aceasta suma poate provenii din vanzarea apartamentului si impartim banii jumate-jumate , sau sai achit eu jumatatea in bani cu titlul de sulta
Multumesc de raspuns . Va rug sa-mi explicat mai pe inles si nputin mai larg fraza . ,, Imediat ce va semna in fata notarului ca a primit sulta , dupa care radiati notarea sultei in CF ,, . Dupa ce a semnat ca aprimit banii , pot sa nu-i mai permit accesul in apartament . Ulterior ii voi comunica sa vina cu un Executor Judecatoresc pentru asilua lucrurile personale , urmand apoi proces de partaj cu bunurile din apartament . O seara minunata .
Daca este specificat ca tb sa ii achitati o suma, apartamentul v-a fost atribuit iar suma reprezinta sulta. Asta in cazul in care nu au fost specificate mai multe optiuni. Asa ca o achitati, ii dati termen sa vina sa isi ridice efectele personale si in timpul asta radiati sulta din CF si ramaneti proprietar 100%. Din momentul acela puteti sa faceti ce doriti dar ar fi bine, pentru evitarea altor conflicte, sa o lasati sa-si ia bunurile personale. De schimbat incuietoarea o puteti schimba doar ca este bine sa ii garantati accesul in prezenta dvs.
Partaj
gaab
Sunt in proces de partaj cu fosta sotie ,care este plecata in Italia de vreo 5-6 ani ,iar acum in acest proces cere drepturile bunurilor comune ,in speta ... (vezi toată discuția)