avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Buna ziua!Am avut un accident cu dauna totala in ...
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Buna ziua!Am avut un accident cu dauna totala in Germania.Vina ...

Buna ziua!Am avut un accident cu dauna totala in Germania.Vina nu-mi apartine.Am fost sunata de un avocat si informata ca o sa mi se ia masina.E normal?Masina are doar cateva zgariaturi ,nimic grav .Aud pareri diferite despre ce se intampla cu "epava".Unii spun ca nu are voie nimeni sa mi-o ia altii ca, ba da.Va rog o lamurire daca se poate. Multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2022
Waltraut, utilizator

Alte discuții în legătură

Dauna totala auto. buna ziua.in urma unui accident rutier eu ... Cristina377 Cristina377 Dauna totala auto. Buna ziua.In urma unui accident rutier eu fiind pagubitul, firma de asigurări a considerat dauba totala.Am primit oferta lor am acceptat ... (vezi toată discuția)
Facturi leasing anjinsan anjinsan Buna Ziua, AM avut o masina in leasing, iar in data de 17.03.2010 am avut un accident cu aceasta. S-a constatat dauna totala, urmand a fi despagubit. ... (vezi toată discuția)
Accident rutier gabriel_vavilov gabriel_vavilov buna ziua, am avut un accident rutier vinerea trecute. cnv mi-a intrat pe contra sens si ne-am ciocnit total. asigurarea lui mi-a facut dosar de dauna si am ... (vezi toată discuția)