avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Buna ziua, AM avut o persoana care mi-a tinut ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Buna ziua, AM avut o persoana care mi-a tinut contabilitatea ...

Buna ziua,

AM avut o persoana care mi-a tinut contabilitatea iar la sfarsitul colaborarii nu vrea sa imi dea balanta , nu raspunde la telefon email, ma ignora si nu pot depune bilant pe 2021

Cum pot proceda in astfel de cazuri?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: turboxxl , utilizator 21:46, 1 Iunie 2022
Inseamna ca nu i-ati platit ceva din serviciile prestate . Altfel nu ar avea niciun motiv sa nu vi le dea daca au fost platite serviciile de contabilitate LA ZI .
sau a dublat serviciile si nu am mai vrut sa continui si nu am primit nimic decat semnatura electronica care era la ea.
Nu stiam ca am nevoie de o balanta
totusi ce pot face sa rezolv cu depunerea bilantului pe 2021?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum verific firma de contabilitate daca imi face contabilitatea la zi anitsirc anitsirc Pentru firma mea contabilitatea este tinuta de o firma de contabilitate. Am semnat un contract. Lunar imi taie factura. Dar cum as putea sa verific, sa stiu ... (vezi toată discuția)
Servicii de contabilitate refuzate unui co-administrator de srl genaru genaru Buna ziua, Sunt co-administrator al unui SRL cu 3 asociati (2 administratori-actionari si un al 3-lea asociat simplu). Am solicitat firmei de ... (vezi toată discuția)
Srl-d deschis în 2017 inactiv. Mada0505 Mada0505 Srl-d deschis în 2017 inactiv. Bună ziua! În 2017 am ddeschsi un srl-d , am fost unic administrator, niciun angajat. În 2018 am vrut sa închid acest ... (vezi toată discuția)