avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara ..stau cu partenerul meu de doi ani .. ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara ..stau cu partenerul meu de doi ani .. Și.a gândit ...

Buna seara ..stau cu partenerul meu de doi ani ..
Și.a gândit să pună punct relației noastre pt că are pe altcineva..
Eu lucrez dar la negru...ideea este că...eu am investit in apartamentul lui...multi bani..încălzire centrală geamuri termopan..am facturile pe numele meu..
Cum pot proceda că să îmi recuperez acei bani!?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:44, 2 Iunie 2022
6 din 6 utilizatori consideră
acest răspuns util
Actiune de pretentii in instanta civila, facand dovada imbunatatirilor aduse imobilului cu chitantele de care amintiti.
4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
In baza documentelor justificative aveti dreptul sa promovati actiune in instanta cu pretentii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imobil proprietate personala roxi13 roxi13 Buna ziua Locuiesc in apartamentul mamei mele, din copilarie pana in prezent, cu o intrerupere de 3 luni, dupa casatorie, cand am stat in casa soacrei mele. ... (vezi toată discuția)
Pagubita i_nicoleta i_nicoleta Buna ziua, Am o problema cu un fost partener de viata.Am stat impreuna 3 ani de zile si am investit in casa lui , facand pana si imprumut bancar pentru ... (vezi toată discuția)
Investitile facute de chirias Radu 26 Radu 26 Ce se intimpla daca nu recunosc investitile facute de chiriasi? au facut totul fara aprobare proprietarului (vezi toată discuția)