avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 980 soluții astăzi

Marți, 18 februarie, are loc evenimentul: Procedura de negociere colectivă de la A la Z. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... TERMEN DE PRESCRIPTIE
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

TERMEN DE PRESCRIPTIE

Exista termen de prescriptie la art . 443 ncpc ? Multumesc .
Ultima modificare: Joi, 2 Iunie 2022
Pompilui Avram, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 10:40, 2 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti lamuri oricand dispozitivul unei hotarari. În cazul în care sunt necesare lămuriri cu privire la înţelesul, întinderea sau aplicarea dispozitivului hotărârii ori dacă acesta cuprinde dispoziţii contradictorii, părţile pot cere instanţei care a pronunţat hotărârea să lămurească dispozitivul sau să înlăture dispoziţiile potrivnice.

Termen aveti in cazul completarii hotararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Interpretare sentinta civila aelemarac aelemarac O sentinta definitiva si irevocabila, din a carei hotarare nu se intelege prea clar care este rezolutia (hotararea instantei din sentinta) pentru unul din ... (vezi toată discuția)
Proces castigat moshu82 moshu82 Buna seara, am avut o problema cu firma la care am lucrat cu o plata nesalariala,i-am dat in judecata si am castigat procesul,instanta obligandu-i sa imi ... (vezi toată discuția)
Termen legal matist68 matist68 La Multi Ani. Se pot lămuri dispoziţiile neclare dintr-o hotărâre judecătorească? Dacă apreciez că dispozitivul unei hotărâri este neclar ... (vezi toată discuția)