avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua tuturor. Au voie cei de la comapnia de cablu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua tuturor. Au voie cei de la comapnia de cablu TV sa ...

Buna ziua tuturor.
Au voie cei de la comapnia de cablu TV sa intre in curtea omului fara permisiunea de la proprietar, fara instiintare, si sa macelareasca copacii de langa gard? Copacii in interiorul curtii la vreo 2 metri de gard.
M-am trezit cu copaci taiati, rupti, aruncati in toata gradina, am avut salcami crescuti pentru grinzi, nu pot sa ii folosesc decat la foc la cum au fost macelariti. Ca daca legea nu ajuta, atunci cand ii prind, o sa imi fac singur dreptate ca nu e prima oara. E o bataie de joc, sa ingroape cablurile, ca eu oricum nu folosesc de la ei nici cablu tv nici electricitate.
Cel mai recent răspuns: Mihăilă Sebastian , Avocat 11:19, 2 Iunie 2022
Depinde de natura lucrarilor efectuate. In orice caz, sunteti indreptatit la despagubiri pentru prejudiciul produs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incalcare proprietate privata, taiere cabluri instalate abuziv codruta_coco codruta_coco Buna. De peste un an am o problema cu o firma de service de internet si televiziune, acestia au montat prin curtea mea,pe toata lungimea gardului, mai multe ... (vezi toată discuția)
Servitute la stalpii renel? lg. nr.154/2012 - retele de comunicatii Balaurul Balaurul Buna ziua, In [b]1992[/b], undeva la ţară, mi s-a retrocedat un [b]teren intravilan, pe a carui latura [/b](de aprox. 140 m) era/[b]este reteaua de 220 ... (vezi toată discuția)