avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cum pot sa devin coasigurat în sistemul de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cum pot sa devin coasigurat în sistemul de sănătate.nu lucrez ...

Cum pot sa devin coasigurat în sistemul de sănătate.nu lucrez nu sunt căsătorită,mama este pensionar am un frate care lucreaza?mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:54, 2 Iunie 2022
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
În acest caz nu aveți cum sa deveniți coasigurata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cardul european de asigurare medicala ELENA.AFLOAREI ELENA.AFLOAREI Am lucrat cu carte de munca 23 ani, dar am intrerupte activitatea de 10 ani. Momentan sunt sotie de pensionar si as vrea sa stiu daca pot beneficia de card ... (vezi toată discuția)
Cum devin asigurata sau coasigurata? Corina271 Corina271 Buna ziua! Sunt însărcinata si urmează sa nasc iar eu nu am lucrat și nici nu lucrez,am fost pana în prezent coasigurata pentru ca a lucrat sotul ... (vezi toată discuția)
Calitatea de coasigurat miiaka miiaka Tata este pensionar cu o pensie de 529 lei iar mama nu are niciun venit. Din surse neoficiale am aflat ca mama nu mai poate fi coasigurata tatalui meu, acesta ... (vezi toată discuția)