avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua.este voie sa se facă poze la prețul unui ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua.este voie sa se facă poze la prețul unui produs Intr ...

Buna ziua.este voie sa se facă poze la prețul unui produs Intr un magazin gen peny market pentru a face dovada la casă k prețul unui produs nu corespunde cu prețul de la raft
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 17:09, 15 Iunie 2022
depinde de politica magazinului. incinta magazinului e una privata. indiferent de scopul pozelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nereguli supermarket elenalenuta elenalenuta Buna ziua. Am făcut cumpărături Intr un supermarket și am observat diferente intre prețul de la raft și cel de la casa. Și nu e prima oară când observ ... (vezi toată discuția)
Fotografierea sau filmarea in spatii comerciale in cazuri de ilegalitate. AlexIS30 AlexIS30 - Pentru a proba ca exista o diferenta intre pretul afisat la raft si cel de pe bonul fiscal este legal sa facem poze sau sa filmam eticheta de la raft? Doar ... (vezi toată discuția)
Am voie sa fotografiez preturile intr-un magazin? valentin0001 valentin0001 Buna seara, In aceasta seara am fost in penny market, am vrut sa fotografiez cateva preturi care erau expuse in magazinul respectiv. Dupa cateva momente ... (vezi toată discuția)