avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 790 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Nereguli supermarket
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Nereguli supermarket

Buna ziua. Am făcut cumpărături Intr un supermarket și am observat diferente intre prețul de la raft și cel de la casa. Și nu e prima oară când observ asta . Când le atrag atenția , spun că nu e adevărat , că eu mint și vb prin casca și pune pe cineva să verifice si schimbă prețul și vine cu prețul bun. In cazul acesta, am voie sa fac poza la prețul produsului de la raft pentru a le face dovada că prețul nu corespunde cu cel de la casa?
Ultima modificare: Duminică, 5 Iunie 2022
elenalenuta, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:20, 5 Iunie 2022
Bineinteles.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.este voie sa se facă poze la prețul unui produs intr ... elenalenuta elenalenuta Buna ziua.este voie sa se facă poze la prețul unui produs Intr un magazin gen peny market pentru a face dovada la casă k prețul unui produs nu corespunde ... (vezi toată discuția)
Legea de protectie a consumatorului cand sunt diferente de pret intre raft si casa de marcat balerina balerina Sunt N. Angelescu si as dori sa-mi comunicati un lucru, si anume: atunci cind cumparam ceva de la un supermarket un produs si constatam la casa , ca pretul ... (vezi toată discuția)
Pret mic pus sub un produs care de fapt este mai scump d785a39 d785a39 Am vrut sa cumpar ceva de la mega image care era asezat intr-un colt de raft, iar in acel segment de 15cm era asezat doar produsul asta si doar o eticheta, ... (vezi toată discuția)