avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 632 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, Cum ar trebui sa fie redactata procura prin ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, Cum ar trebui sa fie redactata procura prin care fostul ...

Buna ziua,
Cum ar trebui sa fie redactata procura prin care fostul sot ii da permisiunea fostei sotii sa calatoreasca in strainatate cu copilul?Exista o fraza tip?multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 13:34, 4 Iunie 2022
Mergeti la un notar si va ajuta acesta.
Nu e procura.
Este o declarație, prin care tatăl declara ca este de acord ca minorul sa călătorească în străinătate însoțit de mamă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pasaport minori maddallina_ maddallina_ buna ziua, am doi copii, unul de 3 ani si jumatate, iar celalalt de 10 luni. Sotul este plecat in Belgia si vreau sa merg cu copii la el. Pentru pasapoartele ... (vezi toată discuția)
Valabilitate procura lydya_2004 lydya_2004 buna ziua!as avea si eu o nelamurire si va rog poate cineva sa ma ajute?luna trecuta mai exact pe 06.07.2011 barbatul meu a fost la consulatul Romaniei in ... (vezi toată discuția)
Acord parinte plecat- acord parinte in tara miss_ra miss_ra Avem urmatoarea situatie pt care va rog sa ne ajutati: -mama plecata in vizita la rude in Canada, prelungeste sederea pt sarbatorile de iarna, copilul de 11 ... (vezi toată discuția)