avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua! Cum poate pune societatea mea in executare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua! Cum poate pune societatea mea in executare silita ...

Buna ziua!
Cum poate pune o societate in executare silita o persoana fizica,
daca a fost deschis un proces penal pe numele firmei din care faceau parte inculpatii, in care ne-am consituit ca parte civila si s-a dat hotararea in favoarea noastra, cu drept de apel de 10 zile?
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2022
juridic.answer, utilizator
Buna ziua!

Dvs sunteti persoana vatamata care s-a constituit parte civila, ati primit daunele si vreti sa vi le recuperati de la societate care este inculpat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces cu daune! SavaAndra SavaAndra Buna ziua , ma numesc Andra si am doua intrebari in legutura cu un proces in care sunt parte civila. In sept 2013 tatal meu a fost lovit de un autoturism in ... (vezi toată discuția)
Parte civila la un dosar furt valeria67 valeria67 Parte civila constituita in urma unui furt la propria societate. Faptasul arestat. Dosar penal inaintat la judecatorie. Primul termen in data de 8 mai. Ca ... (vezi toată discuția)
Distrugere obiect material al infractiunii intr-un proces penal mary6 mary6 Buna ziua. Cum pot sesiza organele de cercetare penala privitor la faptul ca partea vatamata intr-un proces penal ,in care a fost pusa in miscare actiunea ... (vezi toată discuția)