avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 228 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Somatie mobiliara, executare silita proces cu casa de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Somatie mobiliara, executare silita proces cu casa de sanatate. ...

Somatie mobiliara, executare silita proces cu casa de sanatate. Tatal meu a facut in anul 2019 un tomograf , in anul 2020 Casa de Sanatate la dat in judecata pe cale civila, ca trebuia sa plateasca acel tomograf pentru ca biletul de trimitere a fost expirat. Nu s-a prezentat la proces si instanta a hotarat ca va fi executat silit, apoi in anul 2022 a venit o citatie de la un Birou de executare silita, ca are de platit suma pt tomograf + chetuieli de judecata + cheltuieli la executarea silita.
Sunt fiul lui si locuiesc in casa lui, dar el este plecat la tara in alt judet si nu ii pasa .
In aceasta SOMATIE MOBILIARA scrie ca in baza art, 267 alin. 2) C. proc. Civ si 647 alin 2) si 3), are obligatia sa comunice in scris veniturile si bunurile in proprietate asupra carora se poate efectua executarea,
Mai scrie ca daca nu achita sumele datorate va proceda la executarea silita cu sprijinul organelor de polite, jandarmerie etc, dar eu nu inteleg care este pocedura o sa vina la adresa si ia lucrurile mele din casa ?
Metionez ca el are pensie de varsa si are si autoturism.
Multumesc pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Vineri, 3 Iunie 2022
juhloscar, utilizator
Mergeti la executor precizati ce bunuti are tatal si executorul probabil va alege sa puna poprire pe pensie ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendarea executarii silite OlDumitra OlDumitra In urma unui credit neachitata, am primit o instiintare de poprire din partea unui executor judecatoresc. O somatie mobiliara. 1. Ce este o somatie mobiliara ... (vezi toată discuția)
Executare silita alexiastefania alexiastefania Am avut un card de nevoi personale pe care nu l-am mai achitat si ieri am primit o scrisoare in care se specifica de executare silita. Se mai poate face ceva, ... (vezi toată discuția)
Se poate executa un bilet la ordin daca refuzul este neinscris la cip catalin_hertz catalin_hertz Buna ziua am si eu urmatoarea situatie. Am eliberat un b.o acum 3 ani de zile catre o firma ca si garantie cu care am avut relatii comerciale cateva ... (vezi toată discuția)