avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua. este nevoie de autorizatie de constructie ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua. este nevoie de autorizatie de constructie pentru ...

Buna ziua. este nevoie de autoriazatie de constructie pentru montarea unei copertine deasupra usii de la ghena de gunoi ? Multuemsc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:18, 4 Iunie 2022
Este. Mergeti la primarie si solicitati certificatul de urbanism.
[ link extern ] /
Este necesar sa realizati proiect tehnic,sa solicitati acordul asociaiei de proprietari sa solicitati la primarie autorizatie de cosntructie
Exteriorul blocului de locuit reprezinta parte comuna,si conform disp L nr 196/2018 proprietarii nu au dreptul sa schimbe aspectul si destinatia partii comune fara acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,am o terasa de 5 m lungime si 3 m latime intr un bloc ... biscam biscam Buna ziua,am o terasa de 5 m lungime si 3 m latime intr un bloc cu 3 etaje ultimul etaj retras si as dori sa imi pun o copertina, am nevoie de autorizatie ? (vezi toată discuția)
Copertina balcon Coriina12 Coriina12 Buna seara ! Recent, mama mea si-a montat o copertina la balcon, deoarece se saturase de vecinii de deasupra care aruncau tigari si scuipau pe hainele noastre ... (vezi toată discuția)
Buna seara prieteni, este legal ca vecinii mei sa monteze o copertina ... Vecinul09 Vecinul09 Buna seara prieteni, Este legal ca vecinii mei sa monteze o copertina desupra usii de la intrare in scara blocului fara acordul meu si a altui vecin care ... (vezi toată discuția)