avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara prieteni, Este legal ca vecinii mei sa ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara prieteni, Este legal ca vecinii mei sa monteze o copertina ...

Buna seara prieteni,
Este legal ca vecinii mei sa monteze o copertina desupra usii de la intrare in scara blocului fara acordul meu si a altui vecin care locuiește tot la parter?
Pe mine ma afecteaza cel mai mult: lipsa vederii in partea dreapta,soarele etc
Va mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 16:19, 30 Octombrie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu e legal, sesizați prima dată președintele de asociație. Dacă nu rezolvați, faceți o reclamație la primărie, conform art. 102 din legea 196 din 2018.

acest răspuns util
Trebuie analizate avantajele si dezavantajele montarii respectivei copertine, impreuna, de catre toti proprietarii de pe scara. Hotararea definitiva se ia cu 50 % + 1.
acest răspuns util
din precizarile dv rezulta ca in partea comuna d econdominiu a fost instalata o copertina ,care in conformitate cu disp L nr 196/2018 ar trebui sa detina acordul vecinilor si al asociatiei de proprietary
Initial solicitati date relevante la presedintele de asociatie conditionat de raspuns puteti desfasura alte demersuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua. am vecini care depozitează pe casa scării ghivece ... georgiana30 georgiana30 Bună ziua. Am vecini care depozitează pe casa scării ghivece de flori,biciclete,trotinete,căruț pentru copii..în fata și spatele blocului au pus mese ... (vezi toată discuția)
Problema condens de la aerul conditionat radu.s radu.s Problema Condens de la AC Buna ziua, am si eu urmatoarea problema. Eu locuiesc la parter, vecinul de la etajul 5 avand un AC care imi curge sub geamuri ... (vezi toată discuția)
Uscatorie bloc! bună seara! as vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se ... onetime onetime Bună seara! As vrea sa stiu daca uscatoriile blocului care se află la parter sunt bun comun sau se pot folosi doar anumite persoane de acestea. În prezent, ... (vezi toată discuția)