avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua,am o terasa de 5 m lungime si 3 m latime ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua,am o terasa de 5 m lungime si 3 m latime intr un bloc ...

Buna ziua,am o terasa de 5 m lungime si 3 m latime intr un bloc cu 3 etaje ultimul etaj retras si as dori sa imi pun o copertina, am nevoie de autorizatie ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:07, 9 Ianuarie 2023
~ Conținut șters la cerere ~
Avand in vedere ca prin interventia pe care doriti sa o realizati,schimbati aspectul exterior al imobilului de locuit in comun,conform disp L nr 196/2018 proprietarii nu au dreptul legal sa schimbe destinatia si aspectul partii comune condominiu fara acordul vecinilor si al asociatiei de proprietari
Pentru copertina aveti nevoie sa parcurgeti procedura legala,proiect tehnic,autorizatie de constructie,certificat de urbanism cu predare copii documente la asociatia de proprietari pentru consemnare in cartea tehnica a constructiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Închidere balcon Oana Adina Oana Adina Bună ziua. Am o nelămurire. Îmi trebuie autorizație de construcție în cazul în care doresc sa închid fațada balconului din termopan? Locuiesc la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. este nevoie de autorizatie de constructie pentru ... caradis caradis Buna ziua. este nevoie de autoriazatie de constructie pentru montarea unei copertine deasupra usii de la ghena de gunoi ? Multuemsc (vezi toată discuția)
Buna ziua, nu stiu daca mai este activa aceasta pagina dar as ... IceTea IceTea Buna ziua, nu stiu daca mai este activa aceasta pagina dar as avea o intrebare: Locuiesc intr-un apartament la etaj 1 si as dori extinderea dormitorului ... (vezi toată discuția)