avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1810 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Existenta unui geam in gardul pe hotar?!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Existenta unui geam in gardul pe hotar?!

Buna ziua! Se poate sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu o problema ?
Am un teren iar vecinul meu a facut gard pe hotar,iar in acel gard si-a facut o fereastra. Imi zice ca va pune geam mat. Insa eu nu am mai auzit de geam in gardul de pe hotar. Si mai mult, contruieste o anexa lipita de gardul de pe hotar, cu acoperis si panta de scurgere pe terenul meu. Intrebarea mea este, i-ar da cineva autorizatie pentru asa ceva? Este legal?
Si inca ceva foarte important: pentru toate astea eu nu mi-am dat acordul (nici macar nu mi l-a cerut)!
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 4 Iunie 2022
Florentina332022, utilizator
Cel mai recent răspuns: vacarunicolaie , utilizator 11:35, 4 Iunie 2022
drept civil drept de propietate nu are voie .sesizare la primarie ,apoi la inspectoratul in constructii si daca nu se iau masuri instantaaAre pe cel de la serviciul urbanism din primarie de partea lui. nu va lasati.eu am reusit de am daramat balcoanele unui tigan ce era sustinut de serviciul urbanism al orasului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua am urmatoarea problema am cumparat un apartament cu ... mihai.diaconu mihai.diaconu buna ziua am urmatoarea problema am cumparat un apartament cu 2 camere ce are balconul lipit de balconul vecinilor. fostul proprietar a inchis cu lemn ... (vezi toată discuția)
Constructie fara autorizatie de construire vasilema vasilema Va rog mult sa-mi da-ti un sfat cui sa ma adresez daca vecinul meu dupa ce i s-a pus in vedere sa desfiinteze o anexa construita fara autorizatie de construire ... (vezi toată discuția)
Geam spre curtea vecinului Dic84 Dic84 Buna ziua, Am si eu o mica situatie in care va cer sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez. 1)Am cumparat un imobil in ilfov care are geam normal, de dimensiuni ... (vezi toată discuția)