avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Cum raspund avocatii in fata legii?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Cum raspund avocatii in fata legii?

Cum raspund avocatii in fata legii atunci cand nu isi indeplinesc atributiile de serviciu pentru care au fost angajati?
Cel mai recent răspuns: Florin Lucian Manolescu , Consultant managementul calitatii 14:33, 29 Ianuarie 2010
Eu cred ca ar fi foarte util sa cititi raspunsurile primite la aceeasi problema cu a dumneavoastra .
Eu am intrebat ce se intampla daca un avocat isi bate joc de client si am primit raspunsuri la www.avocatnet.ro/content/for...
Nu am auzit ca protecţia consumatorilor să se ocupe cu astfel de cazuri.Totuşi în OG 21 se face vorbire despre practicile abuzive faţă de consumatori.
Trebuie sa va adresati Baroului din care face parte avocatul, mai exact comisiei de disciplina...Nu cred ca un avocat poate fi asimilat "operatorului economic", in sensul O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor.
Nu neaparat ca agent economic in sensul OG 21 ci doar consumator care beneficiaza de serviciile publice ale unui avocat sau societatati de avocati care sunt persoane juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fraieriti de o firma de telefonie mobila Puyan Puyan buna seara . am si eu o intreabre si sa imi spuneti ce e de facut : am avut un abonament la o firma de telefonie mobila, abonament care a expirat in luna ... (vezi toată discuția)
Incadrare jurist neinscris in corpul consilierilor juridici lidi02 lidi02 pot ocupa postul de jurist la o unitate sau e neaparat nevoie de a ma inscrie intai in Colegiul consilierilor juridici/ Multumesc (vezi toată discuția)
Certificat de garantie persoana juridica omatcons omatcons Am achizitioant ca si persoana juridica 1 buc. DRUJBA marca STHIL in [b]05.12.2011[/b] In 29.10.2013 am dus drujba la atelierul service al vinzatorului ... (vezi toată discuția)