avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna seara, Am avut astazi un incident, am fost lovita ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna seara, Am avut astazi un incident, am fost lovita din spare ...

Buna seara,
Am avut astazi un incident, am fost lovita din spare dar pe extremitatea stanga. Practic soferul din spate m-a lovit cu farul drept. Eu franasem si oprisem pe banda 2 pentru a ma asigura sa schimb banda de mers spre stanga banda de langa axul drumului care mi-ar fi permis viraj stanga - intersectie semaforizata.. Nu eram angajata inca in deplasare doar semnalizam si am oprit sa astept sa treaca toate vehiculele. Intrasem pe banda 3 de pe banda 2 si eram aproape complet incadrata in banda deja. Cel mai probabil soferul din spate venea de pe banda 1 si a intentionat sa vireze dreapta in banda 2. Cine e vinovat in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 12:12, 5 Iunie 2022
Ceva nu se potrivește. Banda 1 e cea de lângă bordura, 3 (dacă sunt doar 3) cea de lângă axul drumului. Nu poți vira dreapta de pe 1 pe 2.
Va rog sa furnizati informatii corecte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident usor Razvan006 Razvan006 Buna ziua As avea nevoie de o parere de specialist cu privire la vinovatul intr-un accident usor in care am fost implicat. Eram incadrat pe banda de stanga ... (vezi toată discuția)
Legislatie: iesirea dintr-un sens giratoriu stelian222 stelian222 Am si eu o nedumerire legata de incadrarea corecta pe benzi, atunci cand iesi dintr-o intersectie cu sens giratoriu sau chiar si dintr-o intersectie ... (vezi toată discuția)