avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionar MAI care lucreaza legal cu Contract de Munca ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionar MAI care lucreaza legal cu Contract de Munca si i se ...

Pensionar MAI care lucreaza legal cu Contract de Munca si i se retin 25% lunar CAS are dreptul anual la recalcularea pensiei având in vedere ca el contribuie in continuare la fondul de pensie?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 13:43, 5 Iunie 2022
Va primi pensie si din sitemul public la implinirea varstei de 65 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea ... DimitriP DimitriP O persoana a fost pensionată (militar) in 2002 odata cu restructurarea armatei, beneficiaza de pensie militară de serviciu, a primit si solde compensatorii, ... (vezi toată discuția)
Perioada lucrata dupa pensionare se ia in considerare la recalcularea pensiei militare? Pilu Pilu Buna seara, am o problema mai delicata, legata de pensii, nu stiu daca poate cineva sa ma lamureasca, cine se pricepe la pensii. Problema ar fi urmatoarea: Am ... (vezi toată discuția)
sunt pensionar la limita de varsta ... IOAN FARA TARA IOAN FARA TARA Buna ziua. HERMENEANU ION Sunt pensionar la limita de varsta din septembrie 2019 si lucrez in continure la companie. Pentru recalcularea pensiei dupa 12 luni ... (vezi toată discuția)