avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! In vara aceasta vreau sa plec intr-o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! In vara aceasta vreau sa plec intr-o croaziera pentru ...

Buna ziua!
In vara aceasta vreau sa plec intr-o croaziera pentru a munci timp de doua luni intr-un program destinat studentilor. Eu beneficiez si de pensie de urmas din partea tatalui meu decedat. Intrebarea este: daca plec in croaziera fiind vorba de un salariu de peste 1500 de euro exista posibilitatea sa pierd pensia ?
Cel mai recent răspuns: Ioana_Andrei , utilizator 09:34, 7 Iunie 2022
Nu pierdeti pensia pt ca nu contează daca lucrati sau nu.
Multumesc! Nu stiam daca se aplica acest aspect si pentru munca peste hotare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Beneficiez pensie de urmas. doresc angajare adriano007 adriano007 Sunt student , am 18 ani si beneficiez de pensie de urmas in urma decesului tatalui meu. Insa pensia este destul de mica si as dori sa mai lucrez intr-un loc, ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas Ioana_Andrei Ioana_Andrei Buna ziua ! Am împlinit vârsta de 18 ani si imi urmez in continuare studiile. Beneficiez de o pensie de urmaș de pe urma tatalui meu, însă as dori sa ma ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas, student usersl usersl Buna ziua, Beneficiez de o pensie de urmas, in urma decesului tatalui meu. Sunt student la zi. Vreau sa ma angajez, daca se poate, permanent, insa stiam ca ... (vezi toată discuția)