avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 413 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am găsit pe internet un anunț de loc de muncă in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am găsit pe internet un anunț de loc de muncă in alta țară ...

Am găsit pe internet un anunț de loc de muncă in alta țară și persoană respectivă mi-a cerut un avans. Persoană care a postat anunțul e de la mine din localitate o cunosc Și am avut încredere. Și după ce i-am dat bani nu a mai răspuns la telefon. Nu am semnat niciun contract de muncă. Am doar ca probă convorbirea inregistrată.
Cum pot să-mi fac dreptate?
Cel mai recent răspuns: sweru , utilizator 13:23, 5 Iunie 2022
Faceti plangere la politie pt inselaciune.
Cu convorbirea telefonică înregistrată e probă? Singură probă care o am.

gi-jane2 a scris:

Faceti plangere la politie pt inselaciune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat, mai sunt sanse sa-mi recuperez bani? mirceaplesca mirceaplesca Buna seara, Am sa va expun problema mea va rog sa-mi spuneti ce as mai putea face in momentul de fata. Acum 3 luni am contactat un programator (pe care ... (vezi toată discuția)
Abuz - deposedare de masina cumparata cu chitanta de mana alina_gorgan alina_gorgan Buna ziua. As vrea sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Am cumparat o masina de la o cunostinta ,fara acte, doar o hartie de mana pe care o are doar ... (vezi toată discuția)
Cont de e-mail spart Miyako Miyako Este vorba despre o discutie avuta pe un forum oarecare si nu neam putut pune de acord. Unei persoane i sa spart contul de email si i sa schimbat parola. Cel ... (vezi toată discuția)