Buna! As avea o intrebare legata de obligatia platii facturilor. Eu si prietenul meu am stat impreuna cu un coleg in chirie aproape doi ani intr-un apartament, insa el si-a facut o prietena care s-a mutat cu noi, cu care in final nu ne-am putut intelege pentru ca m-a asaltat verbal si fizic (tin sa mentionez ca nu am reciprocat niciuna dintre aceste actiuni) asa ca am incheiat contractul si am plecat. Facturile pe care i le plateam proprietarului insa erau decalate cu doua luni fata de chirie, iar acum, doua luni mai tarziu, proprietarul ne-a comunicat o suma destul de mare de plata din cauza regularizarilor. Problema este ca acel coleg nu raspunde la nicio forma de contact si din pacate contractul de inchiriere a fost doar pe numele prietenului meu, desi proprietarul avea copii dupa buletinele tuturor. Intrebarea este ce as putea sa fac sa il oblig pe acel coleg sa isi plateasca partea din facturi?
Chirias fara contract
mmp
Buna ziua,
Locuim de aproape 4 ani cu chirie intr-un apartament. Cand ne-am mutat am facut un contract cu proprietarul prin agentie imobiliara, pe un an de ... (vezi toată discuția)