avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... medic de familie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

medic de familie

Stie cineva cum pot afla la ce medic de familie a fost o anumita persoana?
persoana este decedata de 3ani . am cert.deces.
Cel mai recent răspuns: MANTA FLORIN CATALIN , utilizator 05:47, 17 Ianuarie 2010
printr-o cerere adresata Casei de Asigurari de Sanatate la care atasati si certificatul sau daca doriti invocati numai CNP-ul si motivul pentru care doriti sa aflati la ce medic de familie a fost inscris.
o alta modalitate este sa va adresati serviciului de stare civila care a efectuat actul de deces deoarece la dosar trebuie sa se afle si certificatul medical constatator eliberat de medicul de familie ,dar daca nu a murit acasa eliberarea certificatul medicall constatator i l-a eliberat ori spitalul ori alt medic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine elibereaza certificatul de deces? cataflorescu cataflorescu Buna ziua, Va rog sa ma ajutati sa aflu cine elibereaza certificatul de deces? medicul de familie sau medicul de familie din zona unde se produce decesul ... (vezi toată discuția)
Acte pierdute, om in varsta cu sanatate precara (nedeplasabil) niros_e niros_e buna seara .tatal meu se apropie de deces cu pasi repezi, dar nu are nici un act (buletin, certificat nastere, casatorie) .nu mai este constient sau ... (vezi toată discuția)
Polita de asigurare laslau laslau tatal meu a decedat recent iar firma de asigurare imi cere 3 acte si anume -copie a contractului de asigurare ... (vezi toată discuția)