avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Se poate obtine autoritatea parinteasca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Se poate obtine autoritatea parinteasca exclusiva ...

Buna ziua! Se poate obtine autoritatea parinteasca exclusiva daca exista acordul comun al ambilor parinti? Care ar fi demersurile?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Procura pentru obtinerea custodiei exclusive georgetasolo georgetasolo Buna ziua, am obtinut de la fostul sot, de care sunt divortata din sept.2012, procura prin care declara ca este de acord sa imi cedeze custodia exclusiva a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,ești cu fostul meu concubin am căzut de comun acord ... Andreea1816 Andreea1816 Buna ziua,ești cu fostul meu concubin am căzut de comun acord sa îmi predea custodia ei,oare voi putea pleca cu fiica mea fara acordul lui? Mulțumesc (vezi toată discuția)
Buna ziua! concubina mea s-a despartit de mine! precizez ca am un ... Danut2397 Danut2397 Buna ziua!Concubina mea sa despartit de mine!Precizez ca am un copil cu ea si este recunoscut de mine in certificatul de nastere.Pot obtine in instanta o ... (vezi toată discuția)