avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 556 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... despagubiri-anrp 2010
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

despagubiri-anrp 2010

IN ANUL ACESTA, CARE ABIA A INCEPUT, SE VIREAZA BANI PENTRU DESPAGUBIRI ANRP (PENTRU CEI CU DECIZIILE)? DACA DA,CANT?
MULTUMESC!
Plata despagubirilor in numerar (sume pana in 500.000 RON platibili in 2 transe de cate 250.000 RON fiecare) este o adevarata incercare pentru cei care au de primit acesti bani. Deja numarul dosarelor este de ordinul a peste 15000 , toate aflate la plata , insa bani au primit undeva pana in 5000 de persoane. Depinde ce numar de inregistrare aveti pe lista respectiva de despagubiri si daca sunteti inregistrat si pe caz special (boala , invaliditate . somaj etc)
Oricum , eu va doresc bafta si mult noroc!
:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata valorii pamantului in urma unei expertize WHITE 79ROSE45 WHITE 79ROSE45 am avut pamant intr-un sat din apropierea orasului in care locuiesc,primaria de acolo se folosea de el,si de aceea am vrut sa-l vand.in urma unei expertize ... (vezi toată discuția)
Anrp vichi_90 vichi_90 Buna ziua Revin cu o problema pe care probabil nu am postat-o suficient de clar. Pentru ca ANRP sa emita o decizie de validare sau invalidare a unei ... (vezi toată discuția)
Anrp cazandetuica cazandetuica Va rog un rapsuns clar, daca prin executare silita se constata ca la ANRP- Autoritatea Nationala pentruRrestiutirea Proprietatii conturile pentru plata pe ... (vezi toată discuția)