avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Exista pe undeva legi in securitatea in munca potrivit ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Exista pe undeva legi in securitatea in munca potrivit carora ...

Exista pe undeva legi(paragrafe) privind securitatea in munca potrivit carora o persoana cu hidrocefalie(trata in prezent cu shunt si staționară, persoana fiind bine din toate punctele de vedere) nu poate lucra?
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2022
alessysz, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:33, 7 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aptitudinea in munca se stabileste de catre medicul specialist de medicina muncii cu care firma angajatoare are incheiat contract de prestari servicii medicale.
Examinarea medicala a lucratorului se efectueaza cu respectarea HG nr. 355/ 2007 cu modificarile si completarile ulterioare, privind supraveghera starii de sanatate a lucratorilor avand in vedere fisele existentein anexa 1. In aceste fise, in functie de locul de munca/ activitate/ meserie sunt prevazute examene si analize medicale care se efectueaza. In fiecare fise exista rubrica cu contraindicatii (afectiuni medicale care nu permit exercitarea muncii respective).
.
Ultima modificare: Luni, 6 Iunie 2022
alessysz, utilizator
va multumesc. pentru grafic design unde gasesc?
Cititi actul normativ indicat.
Pentru activitatea respectiva nu este o anume fisa. Se efectueaza examen clinic obisnuit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua !!!pt cine poate sa mi da un raspuns pentru niste elevi ... alexandrubt13 alexandrubt13 buna ziua !!!pt cine poate sa mi da un raspuns pentru niste elevi este normal ca intr o scoala sa fie angajat cu norma intreaga pe un post de personal auxiliar ... (vezi toată discuția)
Testare acuitate vizuala - ambliopie AnonimXYZ AnonimXYZ De curand am fost angajat ca fotograf, am inceput sa-mi fac meseria, destul de bine, zic eu. Am auzit ca in perioada de vara se va face o testare a acuitatii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, pentru salariatul care in cadrul activitatii conduce ... USPAl USPAl Buna ziua, pentru salariatul care in cadrul activitatii conduce masina institutiei si necesita un aviz psihologic, este corect ca avizul psihologic sa fie ... (vezi toată discuția)