avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... dispozitie plata constituirea familiei
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

dispozitie plata constituirea familiei

buna ziua am si eu o nelamurire privitoare cu o dispozitie de plata emisa de primaria sector 5 care prevede plata celor 200 eur in termen de 30 zile de la emitere care are data de 13-10- 2009.am fost la primarie si mi se tot spun minciuni ca nu au sosit de la ministerul familiei dar nu cred pt ca perioada este prea mare .pot sa-i dau in judecata pt nerespectarea termenului de plata sau ce alta varianta sugerati .multumesc

Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 10:34, 17 Ianuarie 2010
Buna ziua !
Pentru a- i putea da in judecata trebuie mai intai sa va adresati cu o sesizare la prefectura judetuluin respectiv, in care solicitati impunerea intrarii in legalitate a primariei respective si plata sumei cuvenite. Scrisoarea o trimiteti cu confirmare de primire pentru a avea dovada acesteia. Daca raspunsul este negativ sau nu- l primiti in termenul de 45 de zile, va puteti indrepta cu o actiune in instanta, anexand la cerere si dovada sesizarii organului administrativ competent.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie aiureluuuuuu aiureluuuuuu Buna ziua Vecinul meu a construit in 2012 un grajd fara autorizatie de constructie, la 10 centimetri de razor si a venit cu 8 vaci 40 oi si 6 caini . Am ... (vezi toată discuția)
Nerespectare prevederi contractuale/pot cere despagubiri? peacemaker peacemaker Buna ziua, Am semnat un contract cu [editat de admin] pentru furnizare servicii de internet, contract in care se specifica faptul ca termenul maxim de ... (vezi toată discuția)
Plata salariu si co neefectuat la concediere mihaith mihaith Sunt vanzator-gestionar. Am primit preaviz pe data de 17 iunie si azi ar fi trebuit sa primesc decizia de concediere, pe care angajatorul meu nu o considera ... (vezi toată discuția)