avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 724 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract inchiriere locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract inchiriere locuinta

Buna ziua, am o intrebare despre contractul de inchiriere intre doua persoane fizice : in luna Mai , anul 2022 am incheiat un contract de inchiriere pentru o locuinta. In momentul completarii, proprietarul a completat de mana examplarul sau, dar mi-a spus sa-l completez eu de mana pe cel care ramane la mine, apoi le-a semnat olograf pe amandoua.
Pot avea probleme la Evidenta Populatiei daca se constata ca scrisul de pe examplarul meu de contract nu este identic cu scrisul de pe exemplarul proprietarului ( acesta a inscris contractul la ANAF) ?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:28, 6 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu aveti de ce sa va faceti probleme

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chirias cu contract de inchiriere fara stampila anaf zadirion zadirion Sunt in Bucuresti. Ma aflu in imposibilitatea de a obtine viza de flotant deoarece copia mea dupa contractul de inchiriere nu contine stampila ANAF, doar ... (vezi toată discuția)
Bună seara ! soțul meu lucrează în germania și are contract ... Cristina VM Cristina VM Bună seara !Soțul meu lucrează în Germania și are contract în România.Avem buletin provizoriu nu avem locuință 2ani am putut lua certificatul de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost la anaf sa depun o cerere cu imputernicire ... mariustz mariustz Buna ziua, Am fost la ANAF sa depun o cerere cu imputernicire de la cineva, redactata la calculator si semnata. Doamna de acolo mi-a spus ca nu e valabila, ... (vezi toată discuția)