avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Bună seara ! Soțul meu lucrează în Germania și ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Bună seara ! Soțul meu lucrează în Germania și are contract ...

Bună seara !Soțul meu lucrează în Germania și are contract în România.Avem buletin provizoriu nu avem locuință 2ani am putut lua certificatul de rezidență fiscală de la ANAF anul acesta pe cartea de identitate la adresa scrie doar Constanta nu și adresa veche la care am locuit cum scria anii trecuți și din această cauză ne plimba de la ANAF la evidența populației (pt a ne da ceva la mana cu adresa cu care suntem luați în evidență),cei de la evidența populației ne raspun scurt pe doi verbal Constanta și atât și dacă nu sa sune cei de la ANAF la ei ,cei de la ANAF ne trimit înapoi că ei nu fac așa ceva .Ce ne sfătuiți să facem unde sa apelam . Mamele noastre sun bolnave amândouă de Demență Alzheimer și nu ne putem plimba de la uni la alții la nesfârșit.Va rog din suflet sa ne sfătuiți ce putem fac

Alte discuții în legătură

Buna ziua.am nevoie de cateva lamuriri pt urmatoarea situatie. ... cristian.ion.92 cristian.ion.92 Buna ziua.Am nevoie de cateva lamuriri pt urmatoarea situatie. Eu am carte de identitate provizorie deoarece nu am o locuinta si nici o persoana care sa ma ia ... (vezi toată discuția)
Sunt din brăila, am fost căsătorită în constanța, după ... MadyEdyAlex MadyEdyAlex Sunt din Brăila, am fost căsătorită în Constanța, după despărțire mam reîntors însărcinată inapoi în Brăila, copilul născut în Brăila, după ... (vezi toată discuția)
La 87 de ani fără discernamânt, viză de flotant expirată Dapix Dapix Persoană de 87 de ani fără discernamânt, cu viza de flotant expirată. Vă rog frumos, cum trebuie procedat cu serviciul EVIDENȚA POPULAȚIEI, care ... (vezi toată discuția)