avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... M am urcat în tramvai și pana sa valide cardul au ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

M am urcat în tramvai și pana sa valide cardul au apărut controlorii ...

M am urcat în tramvai și pana sa valide cardul au apărut controlorii și m _au amendat dacă contest amenda ce probe trebuie sa atașez în dosar la judecătorie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:27, 7 Iunie 2022
Orice credeti ca va ajuta sa dovediti ca nu ati avut timpul necesar pt a taxa. Un real ajutor ar fi maginile de pe camerele de luat vederi din tramvai daca exista.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa/amenda stb Nelu7 Nelu7 Buna ziua, Va rog respectuos sa ma ajutati cu o consultanta asupra situatiei urmatoare : Am urcat in autobuzul STB, mi-am cautat loc, apoi am trimis sms-ul ... (vezi toată discuția)
Amenda stb bună ziua, am urcat astăzi în tramvai și am uitat ... Alina111123 Alina111123 Amenda stb Bună ziua, am urcat astăzi în tramvai și am uitat sa validez, și au urcat controlorii, eu le am dat buletinul neștiind ca nu au voie sa ma ... (vezi toată discuția)
Contestatie ratb BiancaDeliu BiancaDeliu Buna seara Pot sa ma declar aceea persoana care mereu a mers corect pe ratb, am avut mereu abonament, fiind si studenta mi se deconteaza, nu am avut ... (vezi toată discuția)