avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 608 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Sunt divortat de mama copilului si imi ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Sunt divortat de mama copilului si imi doresc ca vacanta ...

Buna ziua. Sunt divortat de mama copilului si imi doresc ca vacanta de vara cu fetita sa mi-o petrec in alta tara având rude acolo. Mama refuza sa isi dea acordul. Se poate iesi din tara fara acordul dansei? Va mulțumesc frumos.
Se poate dacă obțineți hotărâre judecătorească.
Trebuie sa va grăbiți cu procesul.
Nu puteti iesi fara acordul mamei..
Adresati-va instantei pt a cere suplinirea acordului mamei. Aveti nevoie de avocat.
Se poate ieși din tara fără acordul mamei doar printr-o hotararare judecatoreasca.
Trebuie sa promovați urgent acțiunea în instanta. Contactați un avocat și va îndruma acesta pas cu pas.
Ultima modificare: Marți, 7 Iunie 2022
Avocat Neagu Elena, Avocat
As dori sa fac aceasta procedura singur, fara avocat.
Manuela Rășină, administrator
nu va impiedica nimeni, succes!
daca vreti sa fie vb de vacanta asta si nu de cea de la vara urmatoare, ar trebui sa incercati pe calea ordonantei presedintiale, e ceva mai greu ca trebuie sa indepliniti niste conditii, cautati pe internet.
gi-jane2, moderator

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine dreptul de a scoate copilul din tara fara acordul mamei, pentru a-l duce in vizita la bunici? mindpw mindpw Buna ziua, Sunt divortat si am un copil cu fosta sotie. Custodia este comuna. Parintii mei locuiesc in afara tarii, pe teritoriul Uniunii Europene. Doresc ... (vezi toată discuția)
Iesire minor din tara tudoridany tudoridany Buna ziua am rugamintea da a ma indruma in vedera unei posibile oportunitati de a putea merge cu nepotul meu sa petrecem sarbatorile in strainatate impreuna cu ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala scoatere minor din țară valeriastaicu valeriastaicu Buna ziua am divortat in ian 2015, exista o hotarare judecatoreasca in acest sens prin care imi este incredintata minora spre crestere, domiciliul ei acelasi ... (vezi toată discuția)