avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, rog un raspuns in urmatoare problema; am ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, rog un raspuns in urmatoare problema; am avut o restanta ...

Buna ziua,
rog un raspuns in urmatoare problema;
am avut o restanta la intretinere , pt care s-au calculat penalitati , pina la momentul cind suma penalitatilor a devenit egala cu suma restanta.
Dupa o perioada, in lista cu intretineri afisata , penalitatile au fost trecute in coloana restante intretinere.Este corect?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: mcal , utilizator 15:47, 16 Iunie 2022
Domnule,
Chiar nu am cum sa stiu aceste amanunte, deoarece, doar dvs. si asociatia aveti toate datele la indemana.
Am rugamintea sa cititi un pasaj din Legea nr. 196/2018 privind înfiinţarea, organizarea şi
funcţionarea asociaţiilor de proprietari şi administrarea condominiilor, Cap. III Drepturile si obligatiile proprietarilor, art. 28, al. 1-4. Dvs. puteti citi mai multe , acolo, dar, luati-le pe rand si sigur o sa gasiti mai multe raspunsuri decat va putem da noi pe forum.
Mult succes!
Multumec mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, poate cineva sa îmi spună dacă este corect sa îți ... Snake1970 Snake1970 Buna ziua, Poate cineva sa îmi spună dacă este corect sa îți includă în cotă de întreținere penalizările?Specific că pe lista de întreținere ... (vezi toată discuția)
Penalizari neachitate myhy myhy Buna ziua, As dori sa va expun problema mea: Am un restantier in bloc care achita intretinerea cu intarziere, acumuland si penalitati. Daca nu achita si ... (vezi toată discuția)
Penalizari asociatie proprietari ContSters191229 ContSters191229 Buna seara!.As vrea sa ma lamuriti si pe mine daca e corect sa platesc penalizari care nu apar pe lista de cheltuieli lunare.Administratorul zice ca da, eu nu ... (vezi toată discuția)