avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am o II și lucrez doar eu.
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am o II și lucrez doar eu.

Bună ziua. Am o II și lucrez doar eu. Nu am angajați. Din taxele plătite la ANAF ( impozitul pe profit)reiese ca plătesc CAS și CASS. Asta inseamna ca o sa pot lua pensie ? Sau trebuie sa mai plătesc ceva suplimentar?
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2022
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Grama Cornel - Consultant fiscal , Consultant fiscal 20:05, 7 Iunie 2022
contributia la CAS este pe CNP-ul dvs , pentru pensie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu angajat full time, daca mai trebuie sa plateasca contributii sociale in plus? CristiP112 CristiP112 Buna ziua, Am un PFA care in anul 2023 a realizat un profit intre 12 si 24 salarii minime brute. Pe acest PFA am un angajat care a fost plătit cu salariul ... (vezi toată discuția)
Impozitare cass Enzo2019 Enzo2019 Buna ziua, vin la dumneavostra cu o intrebare la care nu gasesc nici un raspuns sau explicatie logica.... In anul 2015-2016 am avut un PFA care a avut un ... (vezi toată discuția)
Bună ziua!!sunt singurul angajat la srl îl pe care îl dețin ... Idriceanu laurentiu Idriceanu laurentiu Bună ziua!!sunt singurul angajat la SRL îl pe care îl dețin și automat în fiecare lună plătesc dările inclusiv CAS ul iar după ce plătesc impozitul ... (vezi toată discuția)