avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am fost cu prietenul meu si am furat dintr-un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am fost cu prietenul meu si am furat dintr-un supermarket bunuri ...

Am fost cu prietenul meu si am furat dintr-un supermarket bunuri in valoare de 130 ron,ne-au prins si au chemat politia,am platit pentru bunuri, am plecat la sectie si am fost audiati,am dat amprentele etc. Mi sa zis ca mi-au deschis dosar penal . Ce se poate intampla acum,au zis ca scap cu o avertizare,am 17 ani. Ce consecinte va avea dosarul acesta asupra viitorului meu.

Alte discuții în legătură

Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista posibilitatea ... Dani2425 Dani2425 Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista posibilitatea sa fi fost vazut pe camere dar nu am fost oprit de nimeni ce mi se poate intampla? (50 ron) (vezi toată discuția)
În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine ... Ana Eva Ana Eva În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine politia,bunurile le-ai returnat magazinului(adică si-au recuperat prejudiciul)ți se ia ... (vezi toată discuția)
Furt din supermarket. am repetat greseala mirceaparasc2014 mirceaparasc2014 Buna ziua, in 2010 am fost prins incercand sa sustrag bunuri dintr-un supermarket in valoare de 250 de lei, bunurile au fost recuperate, iar eu am primit o ... (vezi toată discuția)