avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista posibilitatea ...

Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista posibilitatea sa fi fost vazut pe camere dar nu am fost oprit de nimeni ce mi se poate intampla? (50 ron)
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:16, 9 Decembrie 2024
Buna ziua, vi se poate deschide dosar penal in masura in care partea vatamata depune plangere prealabila in 90 zile de la data savarsirii.
Da, in astfel de cazuri este necesara o plangere penala.
Insa, nu prea se face plangere penala pentru 50 de lei.
Pe de alta parte, daca 1000 de persoane fura in valoare de 50 lei pe zi dintr-un magazin exista o problema...

Doar daca persoana este prinsa in flagrant delict se cheama politia pe loc.
Ultima modificare: Marți, 10 Ianuarie 2023
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Bună ziua,am fost prinsa cu produse in valoare de 500 de Ron, le-am spus celor de la magazin că le plătesc doar sa nu cheme politia! Au refuzat,au chemat politia, le-am spus și domnilor polițiști că le plătesc,au zis că este prea târziu! Mi-au făcut poze, mi-au luat amprente, au zis că am dosar penal! Ce se întâmplă de acum in colo? La ce să mă aștept? Îmi pare rău de toate situația aceasta,nu știu ce să fac! Am și doi copii acasă! Doamne ce am făcut!
Ar fi bine sa aveți un avocat care sa va ajute sa scăpați fără condamnare penală si fara cazier.
Avocatul poate face eforturi sa va apere bine.

S-au înmulțit foarte mult furturile și polițiștii și procurorii sunt cam supărați.
Atunci când este multă sărăcie furturile se înmulțesc.

București 2024

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost cu prietenul meu si am furat dintr-un supermarket bunuri ... andrei099 andrei099 Am fost cu prietenul meu si am furat dintr-un supermarket bunuri in valoare de 130 ron,ne-au prins si au chemat politia,am platit pentru bunuri, am plecat la ... (vezi toată discuția)
Furt calificat newguy98 newguy98 Buna ziua, V-as ruga sa ma ajutati cu o problema. Am aproape 50 de ani, si am sustras dintr-un supermarket un produs in valoare de 9 RON, m-au prins, au ... (vezi toată discuția)
În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine ... Ana Eva Ana Eva În cazul în care esti prins ca ai furat din supermarket, vine politia,bunurile le-ai returnat magazinului(adică si-au recuperat prejudiciul)ți se ia ... (vezi toată discuția)