avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista posibilitatea ...

Salut, daca am furat dintr un supermarket si exista posibilitatea sa fi fost vazut pe camere dar nu am fost oprit de nimeni ce mi se poate intampla? (50 ron)
O sa își dea seama anchetatorii ca ati fost cum ați zis și o sa scăpați de cazier.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primit citatie ca persoana reclamata-dosar penal furt ContSters228759 ContSters228759 Buna ziua, Acum ceva vreme am dat curs unui pariu(greseala mea) si am fost prins furand dintr-un magazin niste produse in valoare acumulata de ... (vezi toată discuția)
Consecinte furt popescupopescu123 popescupopescu123 Buna ziua! Acum o saptamana prietena mea a furat dintr-un magazin Kaufland cateva produse alimentare si cateva produse de ingrijire personala valuarea totala ... (vezi toată discuția)
Cese poate intampla? ContSters175397 ContSters175397 Am sustras bunuri in valoare de 28 ron dintr-un supermarket ,m-au prins cei de la paza,mi-au facut proces verbal,am achitat produsele.Mentionez ca nu am dat ... (vezi toată discuția)