in urma cu o saptamana instanta s-a pronuntat pentru desfacerea casatoriei, urmand sa avem termen pentru partaj.
fara sa stiu ca ma va astepta un divort, eu am facut un credit, de care sotul meu nu stie, dar dovedesc cu acte ca am achitat datorii comune la intretinere, precum si racordarea locuintei la gaz. acest credit va fi luat in calcul de instanta? in perioada in care am facut creditul nu mai comunicam, dar trebuia sa platesc datoriile care erau comune;pe el nu-l mai interesa nimic legat de casa.
Daca el a solicitat sa impartim numai o parte din bunuri, in lista depusa la judecatorie omitand unele bunuri, mai poate veni cu o completare? daca vine expertul care va evalua bunurile si nu le gaseste in casa (pe cele omise) se intampla ceva?
Va multumesc
formulati cerere renconventionala prin care solicitati si partajarea bunurilor neincluse in masa partajabila. incovenientul este ca veti plati taxa de timbru. solicitati obligarea sotului si la la suportarea pasivului(creditul contractat) mai ales ca inteleg ca exista documente pt. modalitatea in care au fost cheltuiti banii.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Solutii
noemi2
Buna ziua,
as dori un sfat ce se mai poate face in urmatoarea situatie:
-datorita problemelor de sanatate grave, a trebuit sa optez pentru pensionare care a ... (vezi toată discuția)
Credit/divort
ContSters133814
Daca in timpul divortului unul din soti face un credit il obliga pe celalalt cu ceva? La partaj se poate luan in calcul acest lucru?Banii obtinuti prin acest ... (vezi toată discuția)