avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 474 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Daca Anglia nu mai e in UE mai beneficiez de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Daca Anglia nu mai e in UE mai beneficiez de indemnizatia de ...

Daca anglia nu mai e in ue mai beneficiez de indemnizatia de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:07, 16 Februarie 2023
Vam trimis pe mail ce acte am imi puteti lasa un nr de telefon?
V,-am răspuns pe email.
Buna seara.M-ar interesa dc lucrez in Anglia pot sa-mi transfer sa iau maternitatea dc nasc in Romania ?
Nu aveti ce transfera, intrucat Anglia este stat non-UE.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, as vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere ... Gabriel V. Gabriel V. Buna ziua, As vrea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere a copilului daca am lucrat in Anglia din octombrie 2019 (inca UK era in UE) si pana in ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil job in strainatate Iandreeam Iandreeam Buna ziua! Exista urmatoarea situatie la care as avea nevoie de un raspuns, va rog! Am lucrat in UK pentru o perioada de aproximativ 5 ani (pana in martie 2022 ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Emese01 Emese01 Buna ziua,in cazul in care am lucrat 3 luni in Anglia cu contract de munca iar dupa m-am angajat in Romania,am 12 luni lucrate,beneficiez de indemnizatia de ... (vezi toată discuția)