avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 399 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, as dori sa va intreb daca in cazul in care ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, as dori sa va intreb daca in cazul in care avem contracte ...

Buna ziua,
as dori sa va intreb daca in cazul in care avem contracte de telemunca cu angajatii, si trebuie sa calatoreasac dintr-un oras unde locuiesc si avem birou intr-un alt oras unde avem din nou birou, dar ii chemam la un training - nu ca sa lucreze - intr-o locatie in afara biroului, este vreo problema in a se considera delegatie si a putea deconta cheltuielile de transport, cazare si diurna? Contractele de telemunca specifica intradevar ca putem sa-i chemam la birou de cateva ori pe luna daca e necesar - de data aceasta birou inseamna o alta locatie, nu ce este trecut in contract. Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:14, 8 Iunie 2022
Îl puteți considera în delegație...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diurna vs telemunca luminita29 luminita29 Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca pentru un angajat aflat in telemunca se poate acorda diurna si costuri cazare ?Si daca nu se poate, atunci care e ... (vezi toată discuția)
Deconturi si ordin de deplasare folette folette Va rog frumos sa imi spuneti cum se procedeaza in cazul unei deplasari a unui angajat intr-un oras din Romania. am inteles (dar nu sunt sigura) ca este necesar ... (vezi toată discuția)
Diurna in clauza de reziliere a contractului Claudiu Bran Claudiu Bran Buna ziua, Actul aditional la contractul de munca spune ca angajatul este obligat sa ramana o anumita perioada de timp in firma. Daca acest contract ... (vezi toată discuția)