Buna ziua
se da urmatoarea situatie.
am mostenit de la unchiul meu o casa si un teren.
Succesiunea nu a fost facuta si casa/terenul nu erau pe numele unchiului, ci erau pe numele tatalui, care nu a fost singurul proprietar, a avut 2 frati.
noi am facut acum succesiunea dar avem doar cota 6/8 mai sunt 2 proprietari cu cota 1/8. nu stim cine sunt ei, daca au avut copii sau nu.
in casa a stat unchiul meu de cand ma stiu si el a platit impozit.
coproprietarii nu mai traiesc, dar nu stim cine sunt mostenitorii lor.
ce este de facut in aceasta situatie daca vrem sa vindem casa? cum ''scapam'' de cei doi coproprietari.
Pai cum ati facut succesiunea fara succesori? Inteleg ca imobilul era detinut de 3 frati (tatal unchiului si inca 2 frati), corect? Si unchiul a locuit acolo toata viata. A fost casatorit, a avut copii unchiul? De unde v-ati trezit ca ati mostenit dvs., nepotul? Tatal dvs. mai traieste?
Sau am inteles eu gresit si imobilul era pe numele tatalui dvs. si al fratilor lui, inclusiv unchiul?
Fiti mai clar.
nu a fost casatorit si nu a avut copii. parintii mei nu mai traiesc.
am facut succesiunea doar pentru cota de 6/8 din imobil, care era pe numele bunicilor (mostenitorii erau tata si unchiul decedat).
acum in CF sunt eu cu cota 6/8 si alte 2 persoane cu cota 1/8. nu stiu cine sunt ei. probabil fratii bunicului. care clar nu mai traiesc. nu stiu daca pentru cota de 2/8 sunt mostenitori.
noi vrem sa vindem imobilul dar nu stim ce se intampla cu coproprietari. nu cumpara nimeni o casa unde in CF sunt 2 persoane necunoscute
Succesiune
loredana2009
Suntem 3 frati (majori), tata a murit la sfarsitul anului trecut vrem sa deschidem succesiunea. Dar TATA NU SI-A FACUT SUCCESIUNEA DUPA MOARTEA PARINTILOR LUI, ... (vezi toată discuția)
Moștenire
Jipa2017
Bună ziua! Bunica mea a murit acum ceva timp. Bunica a avut 2 copii, pe tatăl meu și un unchi care a decedat înaintea ei. Unchiul meu nu a avut copii și ... (vezi toată discuția)