avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua. Am avut un accident moto-autoturism, eu ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua. Am avut un accident moto-autoturism, eu eram pe moto. ...

Buna ziua. Am avut un accident moto-autoturism, eu eram pe moto. Am fost la spital a 2-a zi dupa 28 de ore, neavand completat constatul amiabil, mi s-a intocmit si mie si domnului care m-a lovit dosar penal pentru plecare de la locul faptei. Ce as putea face pentru a-mi primi permisul inapoi mai repede sau pentru a avea drept de condus?
Tin sa mentionez ca au trecut 30 de zile de cand mi-a fost retinut permisul de conducere.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2022
NicuMoto, utilizator
Daca vi s-a intocmit dosar penal pentru infractiunea de parasirea locului accidentului, dreptul de conducere este suspendat pana la solutionarea dosarului penal.
Pentru celeritate si o aparare eficenta, angajati-va avocat specializat in astfel de cauze si stabiliti impreuna strategia apararii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am taiat fata unui autobuz (accident usor eu am fost ... goegbv goegbv Buna ziua. Am taiat fata unui autobuz (accident usor eu am fost vinovat), s-a dat jos soferul m-a injurat putin , nu a vrut sa facem amiabila si am plecat ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - vatamare corporala Lauraa1 Lauraa1 Buna ziua! Vin si eu cu o intrebare catre dvs. Am avut un accident rutier, doream sa ies din parcare, in fata parcarii, erau masini stationate ingreunand ... (vezi toată discuția)
Tatăl unui prieten a avut azi un accident, aflându-se sub influența ... mariusdumitrescu89 mariusdumitrescu89 Tatăl unui prieten a avut azi un accident, aflându-se sub influența alcoolului, 58 mg în aerul expirat. Nu a aflat însă rezultatul de la probele de ... (vezi toată discuția)