avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Am primit un ordin de executare pentru o suma din care ...
Discuție deschisă în Executare silită

Am primit un ordin de executare pentru o suma din care a fost ...

Am primit un ordin de executare pentru o suma din care a fost plătită o parte iar restul de rate au fost refuzate de către beneficiar nefiind de rea-credință de ce ar trebui sa plătesc eu onorariul executor și cum se poate ataca aceasta executare?
Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:17, 8 Iunie 2022
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contestatie la executare in 15 zile de la primirea somatiei si a incheierii privind cheltuielile. Discutati cu un avocat care sa vada daca pot si sustinute si alte aparari si exceptii,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere la ocpi sau contestatie la executare? dandanaua dandanaua Debitorul datoreaza o suma creditorului in baza unui titlu executoriu-hot.jud.De buna voie, consemneaza suma la cec printr-un executor judecatoresc.Dupa ... (vezi toată discuția)
Executare silita oricare oricare Buna ziua ,am o intrebare:sunt executat silit pentru ca nu am mai putut plati ratele.Cand am incheiat contract leasing auto m-au obligat sa garantez un numar ... (vezi toată discuția)
Executare silită pentru o creanță mai mică de 10 000 lei palaceathena palaceathena Am primit somația prin care sunt obligată să plătesc creanța stabilită de instanță în cuantum de 5400lei, onorarii avocațiale 1750lei în fața ... (vezi toată discuția)