avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Certificat de clasificare apartament
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Certificat de clasificare apartament

Buna seara
Va rog un raspuns daca se poate: din 3 vecini, unul, mancat de invidie, refuza sa-mi dea acordul pentru a obtine clasificarea apartamentului. I-am trimis documentatia si prin recomandata cu confirmare de primire, dar acesta a refuzat primirea plicului. Ma pot indrepta in instanta impotriva acestui vecin?
Va multumesc pentru sfat
Cel mai recent răspuns: ni_leta , utilizator 12:38, 10 Iunie 2022
Cititi va rog Ordinul nr. 510/2022 emis de Ministrul antrepenoriatului si Turismului. Cand va edificati despre ce este vorba si sunteti in masura sa-mi dati un sfat la obiect, astept raspunsul Dvs.
O zi frumoasa in continuare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Chemare în judecată pentru clasificarea apartamentului în regim hotelier?. OanaMK OanaMK Bunicii mele, în vârstă de 86 de ani, i s-a deschis acțiune civilă în instanță de către vecina de sus pentru că Bunica nu i-a semnat / dat acordul ... (vezi toată discuția)
Stimată doamnă manuela rășină spuneți dvs: „simpla închiriere ... robert1958 robert1958 Stimată doamnă Manuela Rășină Spuneți dvs: „Simpla închiriere a unui spațiu de locuit în calitate de persoană fizică nu îi schimbă ... (vezi toată discuția)
Bordel in bloc, regim hotelier fara acordul vecinilor luisapopescu luisapopescu Doua apartamente din blocul in care locuiesc sunt inchiriate in regim hotelier. Eu si majoritatea vecinilor mei suntem deranjati de faptul ca in ambele ... (vezi toată discuția)